Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Ohjaus kirkon työssä

Kirkolla ja seurakunnilla on pitkä kokemus työntekijöidensä tukemisesta perehdyttämisen, mentoroinnin, työnohjauksen, henkilöstökoulutuksen ja työyhteisöjen kehittämisen avulla.

Keskeistä työelämässä oppimisessa on omasta motivaatiosta nouseva halu jatkuvasti kehittää itseään ja työtään: oppia työssään tai omasta työstään työyhteisön jäsenenä.

Laatikko_Aarne OrmioUudet työntekijät tarvitsevat perehdyttämiseen sekä perehdyttäjien että työyhteisöjen tuen.

Mentoroinnin ja työnohjauksen avulla työntekijä kehittää ja syventää ammattitaitoaan.

Kirkko on kouluttanut hiippakuntiin kirkon toimintaympäristön tuntevia konsultteja. Konsultoinnin tavoitteena on tukea seurakuntatyön ja työyhteisöjen kehittämistä.

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet