Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Koulutukseen ilmoittautuminen

Tietosuojaseloste_Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin ilmoittautumisjärjestelmä

Hiippakuntien, Kirkon koulutuskeskuksen sekä muiden Kirkkohallituksen yksikköjen koulutuksiin ilmoittautuminen koulutuskalenterin Hakeudu koulutukseen –linkin kautta

• Koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskohtaisesti sähköisellä lomakkeella 31.10. mennessä, joka avautuu koulutustiedoissa linkillä. Poikkeuksia voi olla, jolloin toimitaan koulutustiedoissa olevan ohjeen mukaan.
  • Ennen ilmoittautumista työntekijän on keskusteltava koulutukseen osallistumisesta esimiehensä kanssa. Tällöin varmistetaan, että koulutus on seurakunnan koulutustarpeiden mukainen, ja että se voidaan sisällyttää seurakunnan henkilöstön vuotuiseen kehittämissuunnitelmaan. Ellei seurakunnassa ole toisin sovittu, työntekijä huolehtii itse ilmoittautumisesta.
  • Ilmoittautumislomakkeen voi tulostaa itselleen. Koulutukseen hakeutunut saa sähköpostikuittauksen tietojen kirjaantumisesta ilmoittautumisjärjestelmään. Myös esimiehelle lähetetään vastaava sähköposti.
  • Verkostotapaamiseen ilmoittautumisesta ei välity vastaanottosähköpostia.
  • Koulutuksen toteuttaja vahvistaa myöhemmin, ketkä pääsevät suunniteltuun koulutukseen.
  • Myös muita ilmoittautumisjärjestelmiä voi olla käytössä (esim. Lyyti).
  • Kirkon henkilöstökoulutuskalenterin ilmoittautumisjärjestelmän tietosuojaseloste (ks. yllä)

Kirkon koulutuskeskuksen järjestämät pastoraalitutkinnon opintokokonaisuudet

• Pastoraalitutkinnon suorittaja ilmoittautuu erillisellä sähköisellä lomakkeella, joka löytyy koulutuskohtaisesti. Lomake lähetetään Kirkon koulutuskeskukseen 31.10. mennessä.
  • Yhdellä lomakkeella voi ilmoittautua kaikkiin toivomiinsa opintokokonaisuuksiin. Mikäli opintokokonaisuus on tarkoitus sisällyttää seurakunnan koulutussuunnitelmaan, siitä on neuvoteltava esimiehen kanssa.

Muut koulutuksen toteuttajat

• Muiden koulutusten toteuttajat koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterissa kunkin koulutustilaisuuden kohdalla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutusten sisällöistä, järjestelyistä ja ilmoittautumisesta saa koulutuksen toteuttajalta. Koulutuksen toteuttajan yhteystiedot löytyvät koulutuskalenterista ao. koulutuksen kohdasta Ilmoittautuminen tai Tiedustelut.

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet