Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto

(20 op)
YP/P Ylemmän pastoraalitutkinnon pakollinen moduuli

Koulutusrakenne:Erityiskoulutus
Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa
Kohderyhmä: papit
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Oulun hiippakunta, Mikkelin hiippakunta, Kuopion hiippakunta, Lapuan hiippakunta
Aika ja paikka:1. jakso 6.-7.5.2019, 2. jakso 6.-8.11.2019, 3. jakso 27.-29.1.2020, Rytkyn leirikeskus, Rytkynrannantie 16, Kuopio
Ilmoittautuminen: Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille Lapuan, Kuopion, Mikkelin ja Oulun hiippakunnissa 31.10.2018 mennessä

Osaamistavoitteet:Osallistuja kehittää itsessään niitä taitoja ja sisäistää niitä tietoja, joiden avulla hän kykenee toimimaan seurakunnan toiminnallisena ja hallinnollisena johtajana sekä vahvistuu päivittäisjohtamisen taidoissa.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:0
Täysihoito:n. 350 €/jakso
Kustannusten lisätiedot:Osallistumisen voi perua kuluitta viikkoa ennen tapahtumaa. Mikäli peruutusta ei tehdä, tuomiokapituli veloittaa osallistumismaksun ja mahdolliset muut kulut. Lääkärintodistuksella todennetuissa sairaustapauksissa kuluja ei peritä.
Tiedustelut: Hiippakuntadekaani Sakari Häkkinen, 044 7050 607, http://
Lisätietoja:Yhteiskoulutus Kuopion, Lapuan, Mikkelin ja Oulun hiippakuntien papeille. Kurssi on tarkoitettu erityisesti juuri virkaan tulleille kirkkoherroille. Kurssin hinta sisältää 360-arvioinnin ja siihen liittyvän konsultoinnin. Järjestelyvastuussa on Kuopion hiippakunta. Yhteistyökumppaneina Lapuan, Mikkelin ja Oulun hiippakunnat.
Linkki kotisivuille:http://www.kuopionhiippakunta.fi
Toteuttaja:Kuopion hiippakunta
Yhteistyökumppanit:Lapuan, Mikkelin ja Oulun hiippakunnat

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet