Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Teologia kirkon kasvatuksessa

(5 op)
EK/M Muu valinnainen moduuli
KEK/P Kasvatuksen erityiskoulutuksen pakollinen moduuli
YP/V Ylemmän pastoraalitutkinnon valinnainen moduuli


Koulutusrakenne:Erityiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: kanttorit, varhaiskasvatuksen työntekijät, nuorisotyöntekijät, papit, perhetyöntekijät
Aika ja paikka:16.-18.9. ja 21.-22.10.2019 Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen päättynyt mutta koulutuksessa on tilaa. Voit ilmoittautua sähköpostilla ulla.pyykko-at-evl.fi
Osaamistavoitteet:Osallistuja - osaa jäsentää ja perustella omaa teologista kokonaisnäkemystään kirkon kasvattajana - osaa kehittää omaa työtään kirkon kasvatuksen lähtökohtien ja erityispiirteiden mukaisesti.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:150 €/koko koulutus
Täysihoito:1. jakso 216 € ja 2. jakso 118 €
Muut kustannukset:matkat
Kustannusten lisätiedot:Ateriapaketti ei-majoittuville 1. jakso 68 € ja 2. jakso 43 €. Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Tiedustelut: Raija Ojell, 050 344 8613, http://http://
Lisätietoja:Kasvatuksen erityiskoulutukseen kuuluu kaksi pakollista moduulia. Ne voi valita kolmesta moduulista, joiden tunnus on KEK/P. Teologia kirkon kasvatuksessa -moduuli on yksi näistä. Moduulin voi liittää ylemmän pastoraalitutkinnon HOPS:iin (YP/V). Sen voi myös vastuukouluttajan kanssa sopien valita Raamattuteologian erityiskoulutuksen (REK) valinnaiseksi moduuliksi. Moduuliin voi osallistua yksittäisenä koulutuksena, vaikka ei suorittaisi erityiskoulutusta kokonaisuutena. Lisätietoja moduulien valinnasta ja kirkon erityiskoulutuksista sakasti.evl.fi/erityiskoulutus. Sisältöalueita: Mitä on kirkon kasvatus? -käsitteen määrittelyä ja syventämistä, kirkon kasvatuksen raamatulliset ja teologiset lähtökohdat, kristillinen ihmiskäsitys, kasvatusyhteistyö. Kirkon kasvatus osana elämänkaarta. Kasvattajan identiteetti. Etukäteistehtävänä perehtyminen aihetta syventävään kirjallisuuteen ja esseen kirjoittaminen annettujen ohjeiden mukaan. Kehittämistehtävä 1. lähiopiskelujakson jälkeen.
Linkki kotisivuille:http://sakasti.evl.fi/erityiskoulutus.
Linkki aineistoon:
Toteuttaja:Kirkon koulutuskeskus
Yhteistyökumppanit:Kirkkohallitus - Kasvatus ja peheasiat (KKP)

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet