Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Uudistuva työnohjaustyö

(1 op)


Työelämä muuttuu, mutta työnohjauksen peruskysymykset pysyvät. Monimutkaisuuden ja yllätyksellisyyden kohtaaminen ovat työelämän arkea, antamisen ja vastaanottamisen ammatillinen haaste pysyvät työnohjaustyön ytimessä. Työnohjaustyö on viime vuosina kokenut ainutlaatuisen laajenemisen ja enenevästi sitä käytetään työelämän eri alueilla. Laajenemisen ja yleistymisen myötä työnohjauksen teorioiden ja työotteiden kirjo on laajentunut ja erilaistunut. Työotteesta riippumatta moni työnohjaaja joutuu pohtimaan oman ammattitaidon ja oman työotteen syventämisen kysymyksiä. Tässä koulutuksessa kehitetään yhdessä kirkon työnohjaajien työnohjaustyötä ja luodaan edellytyksiä sen syventämiselle.
Koulutusrakenne:Täydentävä koulutus
Tehtäväalue: työnohjaus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat, kanttorit, nuorisotyönohjaajat, papit, perheneuvojat, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka:3.-5.4., Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää
Ilmoittautuminen: Koulutus on tyännä, voit ilmoittautua jonoon sähköpostilla ulla.pyykko@evl.fi Koulutus on tarkoitettu kirkon työnohjaajille.
Osaamistavoitteet:Osallistuja osaa hyödyntää omaa ja toisten kokemusta työnohjaustyön uudistuvista muodoista sekä osaa soveltaa niitä oman työotteen ja näkemyksen kehittämisessä.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:200 €
Täysihoito:216 €
Muut kustannukset:matkat
Kustannusten lisätiedot:Ateriat ei-majoittuville 68 € Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Tiedustelut: Markku Tynkkynen, 050 3522669, http://http://
Lisätietoja:Työnohjauksen perusta on kokemus, sisäisen ja ulkoisen raja. Tämä koskee sekä ohjaajia, että ohjaukseen tulevia. Kokemus ilmaantuu hyvin monella tavalla. Se on osin kokemuksellista kertymää, mutta toisaalta sielullista herkkyyttä ja harjaantumista eri tilanteiden hahmottamiseen uusin silmin ja uusista näkökulmista. Se on sekä lähestymistä että välimatkan ottamista, sen näkemistä uudelleen, joka pitkään on ollut silmiemme edessä ja mieltämme painanut. Kouluttajana toimii organisaatiokonsultti AOC, koulutusanalyytikko ja filosofinen praktikko Harri Hyyppä. Hän on toiminut pitkään työnohjaajien kouluttajana ja konsulttina. Hyyppä on myös kirjoittanut runsaasti. Viimeisin julkaisu on ”Kolme kirjoitusta kokemusta” (2017), jota käsitellään ja syvennetään koulutuksessa alustuksin. Koulutus sisältää sekä kokemuksellisia, että teoreettisia jaksoja. Niitä täydennetään yksilötehtävien sekä pienryhmä- ja yhteiskeskustelujen avulla. Osanottajien odotetaan tuovan koulutukseen kokemuksellisia ”tuliaisia” työnohjaustyöstä.
Linkki kotisivuille:https://evl.fi/plus/koulutus-ja-tyoelama
http://
Toteuttaja:Kirkon koulutuskeskus

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet