Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Henkilöstöhallinnon ja -johtamisen perusteet. Rekrytoinnista Yt-menettelyyn.

(1 op)


Koulutuksessa perehdytään henkilöstösuunnitteluun, yt-menettelyprosessiin ja palvelussuhteen elinkaareen. Lisäksi koulutuksessa perehdytään kirkkolain ja –järjestyksen vaatimiin ohje- ja muihin sääntöihin. Koulutuksessa käsitellään myös ennakkoon lähetettyjä kysymyksiä. Kouluttajina toimivat lakimies Timo von Boehm (Kirkon työmarkkinaosasto), talousjohtaja Pasi Mäkelä (Kajaanin ev.lut.srk) ja kouluttaja Minna Rikkinen (Kirkon koulutuskeskus)
Koulutusrakenne:Ajankohtaiskoulutus
Tehtäväalue: henkilöstöhallinto, johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa, talous ja hallinto
Kohderyhmä: johtamis- ja esimiestehtävissä toimivat, talouden ja hallinnon työntekijät
Aika ja paikka:26.-27.9.2019 Järvenpää, Kirkon koulutuskeskus, Järvenpääntie 640 S
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisaika päättynyt, mutta koulutuksessa on tilaa, voit ilmoittautua ulla.pyykko-at-evl.fi
Osaamistavoitteet:Osallistuja: -tuntee henkilöstösuunnittelun keskeiset periaatteet -tuntee yt-menettelyprosessin -tuntee työnantajan velvollisuudet ja oikeudet palvelussuhteen elinkaaressa -tuntee kirkkolain ja –järjestyksen edellyttämät seurakunnassa tarvittavat johto- ja ohjesäännöt -osaa hyödyntää mallijohto- ja ohjesäännöt omassa työssään.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:130 €
Täysihoito:118 €
Muut kustannukset:Matkakulut
Kustannusten lisätiedot:Ateriapaketti ei-majoittuville 43 € Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Tiedustelut: Minna Rikkinen, 0406881534, http://http://
Lisätietoja:Koulutukseen osallistujia pyydetään perehtymään etukäteen seuraaviin: 1) Kirkon YT-sopimus (KirVESTES liite 10), 2) KL 6:9-19 § sekä 6:35-60 § ja 3) Työsopimuslaista (erityisesti KL:n säännöksiin vertailemalla) a. Luku 1 kokonaan, b. Luku 2:1-6 § ja c. 6-9 luvut kokonaan. Tämä on uusi koulutus, joka on rakennettu yhdistämällä aiemmin koulutuskalenterissa tarjolla olleet koulutukset: 20.-21.5. Talouspäällikön roolin talouden ja toiminnan suunnittelun johtajana, 26.-27.9. Yt-menettely ja muut henkilöstöjohtamisen työkalut ja 9.-10.12. Ohjeet ja säännöt seurakunnassa. Nämä koulutukset on peruutettu vähäisen ilmoittautumisen johdosta. Syyskuun ja joulukuun koulutusten sisällöt on yhdistetty, ja koulutus toteutetaan 26.-27.9. Talousarviokoulutusta tarjotaan v. 2019 aikana eri hpk:ien alueella, ks. tarkemmin http://evl.mailpv.net/archive/show/2861543.
http://
http://
Toteuttaja:Kirkon koulutuskeskus
Yhteistyökumppanit:Kirkon työmarkkinaosasto

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet