Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Hyvän säestämisen taito

(3 op)

Tule yhdessä etsimään uutta intoa ja ideoita seurakunnan virsilaulun tukemiseen ja johtamiseen sekä inspiroitumaan yhteismusisoinnista kollegojen kanssa. Tee oma opintosuunnitelmasi ja painota juuri niitä jumalanpalvelusmusiikin ja urkujensoiton tai vapaansäestyksen alueita, joissa haluat uudistua ja kehittyä.
Koulutusrakenne:Täydentävä koulutus
Tehtäväalue: seurakuntien musiikkitoiminta
Kohderyhmä: kanttorit
Aika ja paikka:4.-7.2.2019, Jyväskylä
Ilmoittautuminen: Koulutuksessa on vielä tilaa, ilmoittaudu sähköpostilla ulla.pyykko@evl.fi
Osaamistavoitteet:Osallistuja: - osaa tukea ja johtaa seurakunnan virsilaulua paremmin - osaa soittaa virsiä paremmin ja pystyy hyödyntämään virsikirjaa ja lisävihkoa monipuolisesti erilaisilla säestystyyleillä
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:280 €
Täysihoito:Koulutukseen osallistuja vastaa itse majoituksestaan ja ruokailuistaan.
Muut kustannukset:Matkat
Tiedustelut: Kirkkomusiikin kouluttaja Ulla Tuovinen ja kurssisihteeri Ulla Pyykkö, https://evl.fi/plus/koulutus-ja-tyoelama
Lisätietoja:Koulutus sisältää yhteisiä luentoja ja workshop-työskentelyjä, yksityistunteja sekä omakohtaista harjoittelua, Yksityistuntien sisältöjä voit painottaa valitsemallasi tavalla 4-äänisen koraalikirjan, soinnuttejujen virsikirjojen ja 1-äänisen virsikirjan monipuoliseen käyttöön, vapaaseen säestykseen pianolla tai uruilla tai urkuteosten soittamiseen. Kouluttajina ovat professori Timo Kiiskinen, kanttori Risto Valtasaari ja kanttori Pekka Björninen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa. Tunteja pidetään paikallisissa kirkoissa, joissa on myös harjoittelumahdollisuuksia koulutuksen aikana. Koulutukseen kuuluu ennakkotehtävä.
Linkki kotisivuille:https://evl.fi/plus/koulutus-ja-tyoelama
Toteuttaja:Kirkon koulutuskeskus
Yhteistyökumppanit:Jyväskylän seurakunta

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet