Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Kasvatuksen menetelmät kirkon työssä

(5 op)
EK/M Muu valinnainen moduuli
KEK/P Kasvatuksen erityiskoulutuksen pakollinen moduuli
MEK/V Musiikin erityiskoulutuksen valinnainen moduuli
Koulutus peruutettu


Mitä työssäsi käyttämää menetelmää tai työotetta haluaisit tuoreuttaa ja uudistaa? Tai onko mielessäsi jokin kokeilua odottava uusi työtapaidea? Tule jakamaan ideasi ja oppimaan toisten kokeiluista.
Koulutusrakenne:Erityiskoulutus
Tehtäväalue: kasvatus
Kohderyhmä: kanttorit, lastenohjaajat, lähetyssihteerit ja kv. työn ohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Aika ja paikka:24.-25.1. ja 6.-8.5.2019 Kirkon koulutuskeskus, Järvenpää
Ilmoittautuminen: Koulutus peruutettu.
Osaamistavoitteet:Osallistuja - osaa tunnistaa ja arvioida menetelmien ja työotteiden taustanäkemyksiä ja soveltuvuutta, - osaa hahmottaa ja jäsentää kirkon kasvatuksen näkökulmasta menetelmien ja työotteiden kehittämistarpeita, - osaa kehittää valitsemaansa menetelmää tai työotetta osana työtään.
Kieli:suomi
Osallistumismaksu:150 €/koko koulutus
Täysihoito:1. jakso 118 € ja 2. jakso 216 €
Muut kustannukset:matkat
Kustannusten lisätiedot:Ateriapaketti ei-majoittuville 1. jakso 43 € ja 2. jakso 68 € Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.
Tiedustelut: Marja Pesonen, 050 357 4927, http://http://
Lisätietoja:Kasvatuksen erityiskoulutukseen kuuluu kaksi pakollista moduulia. Ne voi valita kolmesta moduulista, joiden tunnus on KEK/P. kasvatuksen menetelmät kirkon työssä -moduuli on yksi näistä. Sen voi valita myös Musiikin erityiskoulutukseen (MEK) valinnaiseksi moduuliksi. Koulutukseen kuuluu orientoitumistehtävä, kaksi lähiopiskelujaksoa sekä etäopiskelujakson aikana kehittämistehtävä. Kouluttajina Marja Pesonen ja Katri Vappula. Tähän moduuliin voi osallistua yksittäisenä koulutuksena, vaikka ei suorittaisi erityiskoulutusta kokonaisuutena. Lisätietoja moduulien valinnasta ja kirkon erityiskoulutuksista sakasti.evl.fi/erityiskoulutus.
Linkki kotisivuille:http://sakasti.evl.fi/erityiskoulutus
http://
Toteuttaja:Kirkon koulutuskeskus
Yhteistyökumppanit:Kirkkohallitus - Kasvatus ja perheasiat

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet