Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

D-areena Hämeenlinnassa

Tehtäväalue: diakonia ja yhteiskuntatyö, kasvatus
Kohderyhmä: diakonit ja diakonissat, lastenohjaajat, nuorisotyönohjaajat, papit, varhaiskasvatuksen ohjaajat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Tampereen hiippakunta
Aika ja paikka:ke 2.10.2019 klo 12.30-16 Hämeenlinnan keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14
Ilmoittautuminen: 31.08.2019 mennessä
Osallistumismaksu:25 €
Täysihoito:Osallistumismaksu sisältää ruokailun ja kahvin.
Muut kustannukset:Matkakustannukset
Tiedustelut: Terhi Törmä ja Hanne von Weissenberg, 040 091 0773 Törmä, 050 387 6254 von Weissenberg
Lisätietoja:Areena on avoin erilaisille näkökulmille ja yhteiselle keskustelulle ihmisarvosta ja lähimmäisyydestä. Areenan tavoitteena ei ole löytää yhteistä lukittua kantaa vaan keskustella dialogisesti erilaisia näkökulmia kunnioittaen. Tilaisuuden tavoitteena on vahvistaa seurakuntalaisten ja asukkaiden paikallista toimijuutta ja osallisuutta seurakunnan työntekijöiden kumppaneina. Areenan keskustelujen myöhemmin ilmoitettava yleisteema rakentuu paikallisesti Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan työntekijöiden kanssa. Muiden seurakuntien työntekijöitä kutsutaan mukaan oppimaan hämeenlinnalaisten kanssa areena-toimimallin toteuttamisesta. Tämä ilmoittautuminen on tarkoitettu vain muiden seurakuntien työntekijöille, paikkoja on varattu 15.
Linkki kotisivuille:www.tampereenhiippakunta.fi
Järjestäjä:Tampereen hiippakunta

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet