Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto

KiTOS -kirkon työhön opiskelevien seminaari

Tehtäväalue: orientaatio ja perehdyttäminen
Kohderyhmä: opiskelijat
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Kuopion hiippakunta
Aika ja paikka:14.-15.11.2019 Partaharju
Ilmoittautuminen: 31.10.2019 mennessä

Osallistumismaksu:0
Täysihoito:0
Tiedustelut: Juha Antikainen, 044 7050609, http://www.kitos.fi
Lisätietoja:Kutsumme Sinua ja kaikkia Kuopion hiippakunnassa harjoitelleita KiTOS-päiviin (Kirkon Työhön Opiskelevien seminaari). KiTOS-päivät ovat hiippakuntien järjestämiä tapahtumia opiskelijoille, jotka opiskelevat ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa kirkon tehtävään kelpoistavaa tutkintoa. KiTOS-päiviin osallistuminen on tarkoitettu siinä vaiheessa, jolloin opinnot ovat edenneet seurakuntaharjoitteluun / työssäoppimisjaksoon. Seminaarien sisällöt liittyvät mm. kirkkoon ja hengelliseen työhön, työelämään ja sen muutoksiin sekä kirkon työhön hakeutumiseen. Katso tarkemmin www.kitos.fi -sivuilta. KiTOS-päivien osallistujat ovat kirkkoa mahdollisena työpaikkanaan pohtivia opiskelijoita eri koulutusaloilta eli kirkkomuusikot: musiikin kandidaatit, musiikin maisterit tai muusikot (AMK); sairaanhoitaja (AMK) – diakonissat; sosionomi (AMK) – diakonit; sosionomi (AMK) - kirkon varhaiskasvatuksen ohjaajat; sosionomi (AMK) - kirkon nuorisotyönohjaajat; yhteisöpedagogit (AMK) – kirkon nuorisotyönohjaajat, teologit, suntiot ja lastenohjaajat. Seminaari on opiskelijalle maksuton. Osallistumisesta annetaan todistus. Seminaariin voi osallistua myös myöhemmin opiskeluaikana, mikäli seurakuntaharjoittelun yhteydessä ei ole päässyt seminaariin. KiTOS-päiviin osallistuu opiskelijoiden lisäksi seurakuntien työntekijöitä ja harjoittelunohjaajia sekä tuomiokapitulin henkilökuntaa. Mainitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä tutkinto, jota opiskelet.
Linkki kotisivuille:www.kuopiohiippakunta.fi
Linkki aineistoon:
Järjestäjä:Kuopion hiippakunta

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet