Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Seurakuntien metsäseminaari

Tehtäväalue: johtaminen ja strateginen suunnittelu seurakunnassa, kestävä kehitys ja ympäristö, talous ja hallinto
Kohderyhmä: talouden ja hallinnon työntekijät
Tarkoitettu ensisijaisesti seurakuntien työntekijöille hiippakunnassa: Oulun hiippakunta, Kuopion hiippakunta
Aika ja paikka:28.8.2019 klo 10-16, kahvit klo 9.30 alkaen, Luontokeskus Ukon Vaarasali, Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli
Ilmoittautuminen: 31.07.2019 mennessä

Osallistumismaksu:0
Täysihoito:0
Muut kustannukset:0
Kustannusten lisätiedot:Seminaari on osallistujille maksuton
Tiedustelut: Maija Sankari, 044 7050 608
Lisätietoja:Miten seurakuntien tulisi hoitaa ja hyödyntää metsiä, jotta se olisi kestävää niin seurakuntatalouden kuin ympäristön näkökulmasta? Näiden tavoitteiden yhteensovittamisesta keskustellaan seurakuntien talouspäälliköille ja muille seurakuntien metsäasioista päättäville tarkoitetussa seminaarissa. Seminaariin toivotaan osallistujia kaikista metsää omistavista seurakunnista. Mukana on valtakunnan parhaita asiantuntijoita, muun muassa metsäbiotalousprofessori Jyrki Kangas Itä-Suomen yliopistosta, johtava asiantuntija Markku Remes Suomen metsäkeskuksesta, metsäasiantuntija Lea Jylhä MTK:sta, tutkijatohtori Laura Riuttanen Helsingin yliopistosta ja Lieksan seurakunnan metsäasiantuntija Henri Maijala. Seminaarissa ovat mukana myös piispat Jari Jolkkonen Kuopiosta ja Jukka Keskitalo Oulusta.
Linkki kotisivuille:www.kuopionhiippakunta.fi
Järjestäjä:Kuopion hiippakunta
Yhteistyökumppanit:Oulun hiippakunta

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet