Väliaikainen evankelis-luterilaisen kirkon verkkosivusto
kirkon työntekijöille ja toimijoille

Koulutukseen hakeutuminen

Olet ilmoittautumassa Kirkkohallituksen tai hiippakuntien järjestämään kirkon henkilöstökoulutukseen. Näissä käytetään sähköistä ilmoittautumisjärjestelmää, joka välittää tiedot ilmoittautumisesta koulutuksen tai neuvottelupäivän järjestäjälle.

Sähköinen koulutukseen ilmoittautuminen edellyttää, että seurakunnan palveluksessa oleva on keskustellut koulutukseen osallistumisesta esimiehensä kanssa. Tällöin varmistetaan, että koulutus on seurakunnan tarpeiden mukainen, ja että se voidaan sisällyttää seurakunnan henkilöstön kehittämissuunnitelmaan.

Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää sähköpostilla ilmoituksen tietojen vastaanottamisesta koulutukseen hakeutujalle ja tämän työnantajalle/esimiehelle. Poikkeuksen muodostaa koulutus, johon asianomainen hakeutuu yksityishenkilönä vastaten itse koulutuskustannuksista.

llmoittautumisjärjestelmä rekisteröi ne tiedot, jotka henkilö ilmoittautuessaan antaa. Tietoja hyödyntää tapahtuman toteuttaja. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ja ne poistetaan järjestelmästä kalenterivuoden jälkeen.

Tietosuojaseloste

Jatka ilmoittautumislomakkeeseen Hyväksy-komennolla.

Palaute sivun ylläpitäjälle

Kiitos palautteesta!

Sulje
Palautteen aihe Palautetta tästä sivusta Yleinen palaute Lähettämällä palautteen hyväksyn tietojeni käsittelyn Palaute Nimi Sähköpostiosoite Haluan että minuun otetaan yhteyttä
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi, jos haluat vastauksen!
Eteläranta 8, PL 210 00131 Helsinki | Vaihde (09) 1802 1 | Tietosuoja | Evästeet